Administratie- en assurantiekantoor Bert Zeegers in Thorn

Administratie- en assurantiekantoor Bert Zeegers in Thorn biedt u een totaalpakket aan van financiële diensten. U kunt met al uw vragen over administratie, verzekeringen en hypotheken bij ons terecht. Als particulier, maar ook als ondernemer. Elk jaar veranderen wetten en regels waardoor bankzaken en de belastingaangifte een lastige taak kunnen zijn. Wij adviseren u hierover, maar nemen ook dit werk van u uit handen. 
 

Voor fiscale vragen, belasting- en hypotheekadvies

Administratie

De administratie op orde houden kan een hele klus zijn. Zeker als u het werk voor u uit blijft schuiven en de brievenstapel groter wordt. Het kan de administratie van uw huishouden zijn, maar ook die van uw bedrijf. Heeft u hier moeite mee of wilt u hier geen tijd aan kwijt zijn, laat ons administratiekantoor dan uw zaken op orde brengen.

Naast administratiewerk bieden we u ook belastingadvies. Onze belastingadviseurs vertalen veranderingen van de overheid in duidelijke taal en zorgen dat u er uw voordeel uit haalt. Daarnaast kunnen wij de belastingaangifte voor u doen. Wij verzorgen en controleren de aangifte voor onder andere omzet-, loon-, vennootschaps- en inkomstenbelasting.

Hypotheken

Door onze samenwerking met banken, verzekeraars en beleggingsinstellingen, bent u bij ons verzekerd van een passend hypotheekadvies. Elke huisaankoop is anders. Persoonlijk advies bij het kopen van een huis is daarbij erg belangrijk. We kunnen u een hypotheekaanbieding doen tegen de laagste rentes en de gunstigste voorwaarden.

Bankzaken

Betaalrekeningen, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen, rentevaste rekeningen, tegenwoordig heeft elke rekening andere  rentes en voorwaarden. Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank. Bij de Regiobank kunt u bankzaken regelen zoals u dat wilt. Hiermee bent u verzekerd van het juiste fiscale advies voor uw situatie en garanderen wij u dat we uw bankzaken goed georganiseerd hebben.

Assurantie

Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor. Als onafhankelijke partij hebben wij agentschappen van bijna alle gevestigde verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Daardoor bent u verzekerd van de beste polisvoorwaarden en de laagste premies.

Bent u op zoek naar een goede auto- of inboedelverzekering? Dan gaan wij voor u op zoek naar het beste aanbod.

Mail naar verzekering@bert-zeegers.nl
 

Neem contact op voor meer informatie over assuranties